Pages

Saturday, January 4, 2014

Rindu Zaman Ini



Assalamualaikum wbt.




Bila time belajar dulu minat sangat menulis, buat entri tidak kira masa tapi semenjak masuk semester terakhir blog pon  dah letak tepi. Rasa dianaktirikan pon ada. Hahaha...




Semester akhir Jun 2013. 
- Zuhair Shahiran, Shafiq Adri Fitri, Suffiyan Satar, Hayatol Nous, Nur Atiqah, Farhana Hassan, Haliffah Khairi dan Fendy Muhammad -



As you know, aku ne nama je pelajar yang dah habis belajar tapi belum lagi menjalani latihan industri/praktikal. Maklum la, aku ne pelajar yang terlajak aktif dekat Universiti Utara Malaysia sampaikan latihan industri pon terpaksa kena tunda. Ya Allah, sabor jelah. 


Sebut pasal latihan industri, insya-Allah nanti aku cerita pasalnya. Nak layan cerita 'Cinta Pandang Ke-2' dulu. Bye-bye...



Publish !




1 orang melatah:

sha my heart said...

wah, macam2 ada blog ko ni, dik.. marvellous betul la =)

SINI BACA LAGI