Pages

Monday, December 2, 2013

Dua Bulan Meninggalkan Blog. Benar Bersawang !
Assalamualaikum wbt..

Maaflah bukan sengaja nak bagi bersawang blog ne. Sibuk sikit dengan hal-hal dunia yang tak pernah nak selesai.Urusan belajar sudah habis, Insya-Allah kini tinggallah waktu dan masanya untuk menjalani latihan industri selama #duapolohempatjam tanpa henti.


Sedapnya dapat makan depa dua ne. Alahai nasib den !Sekarang Universiti Utara Malaysia sedang sibuk dengan Pesta Konvo dan Majlis Konvokesyen Kali Ke-26. Setakat hari ini baru sidang ke 6 dan hari ke 3. Kesah pulak aku, macam aku pulak yang konvo. Hahaha !
Tahun depan Insya-Allah Mr Sanstaro pemilik Dunia Sesawangku akan berkonvokesyen pula. Bakal memegang Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dengan Kepujian [ BBA ( Hons )]. Tak sabar rasanya nak baling topi dan nak koyakkan Jubah Konvokesyen warna biru tu ( lihat di bawah contoh Jubah Konvokesyen UUM ). Hahah...


Mr Mohd Zamri Anuar.
( Ijazah Sarjana Muda Komunikasi dengan Kepujian [ B.Comm ( Hons) ] ).
Kawan seperjuangan sama batch, sama semester, beza umur, beza course dan beza konvo.Tak adil betolkan? Pdhal sama batch dan sama tahun pengajian tapi konvo beza tahun. Course aku [ BBA  ( Hons ) ] hanya akan konvo tahun 2014 manakala course Komunikasi [ B.Comm ( Hons ) ] diberi pilihan sama ada hendak konvo tahun 2013 atau 2014. Adalah sebab-sebabnya. Untung dia, belum konvo sudah mendaftar sebagai pelajar Sarjana ( Master ). Sekarang beliau sedang sibuk mengabdikan diri dengan thesis-thesis masternya di UUM. Sempat jugak bergambar dengan beliau semalam. 

Nak upload gambar semalam? Taknaklah, nanti hilang seri aku nak konvo. Hahaha.............Setakat ini dulu ya. Jumpa di lain entri.


Publish !

2 orang melatah:

sha my heart said...

wah, banyaknya hadiah kawan Peyan dapat. Untunglah =)

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

SINI BACA LAGI