Pages

Thursday, July 25, 2013

Kembali Hidup Di Alam Maya.


Assalamualaikum wbt




Lama tak buat entrikan? Rasanya sudah hampir setengah tahun. Al-maklumlah busy dengan program universiti, kuliah, quiz, assignment dan lain-lain. Hari ini baru ada masa. Sebenarnya tidak ada masa tapi curi-curi ada masa. Hahaha....



Tiga tahun belajar di Universiti Utara Malaysia. Seronok dan taksabar nak merasa menghadiri majlis konvokesyen sendiri. Well, as you know sekarangkan saya sudah habis belajar, kiranya tengah tunggu praktikum. Sepatutnya bulan Julai sehingga Novermber saya praktikum tapi join program SME-University Internship 2013 UUM terpaksa postphone saya punya praktikum. Sadiskan....


Cemburu lihat kawan-kawan satu batch berpraktikum. Tapi takpelah, sekurang-kurangnya konvokesyen nanti sama jugak walaupon tarikh praktikum berbeza. Hahaha...


Hampir setengah bulan berpuasa di campus. Sedih rasa takdapat berpuasa dengan keluarga. Takpelah nanti-nanti dapat juga berpuasa sesama. Seminggu nak raya baru boleh balik. Oi, terikat dengan kontrak Universiti kot. Sabar jelah. Mata sudah layu, magee sudah masak jom kita bersahur. Selamat ya.. Jumpa nanti..



Publish !


2 orang melatah:

eqbalzack said...

"Cemburu lihat kawan-kawan satu bitch berpraktikum"? abg eq salah baca atau typo tu? hehehe...

DUNIA sesawangku said...

Batch sebenarnya. Bitch? Astaga.. Lupa nak review before publish. Thanks gtau. Cm takbetul pulak bila baca ayat tu. Adoi..

p/s : power sangat mata. Pensyarahkan? no wonderlah dah biasa mark paper student. Hehe ;)

SINI BACA LAGI