Pages

Friday, May 3, 2013

Kuasa Kami Sudah DitamatkanAssalamualaikum wbt.
Dari generasi ke generasi jawatan itu akan berubah mengikut aliran dan putaran waktu yang telah di tetapkan oleh-Nya. Kita hanya pemengang amanah sahaja di muka bumi ini. So in this case, ambillah peluang untuk menjadi seorang pemimpin even as a leader dalam family.. Hehe :3

Nama dari kiri : Owner Dunia sesawangku, Mohd Zuhair Shahiran Muhammad Najib, Nor Farhana Hasan, Mohd Shafiq Amran & Muhamad Nashruddin Nasir..
Jawatan dari kiri : Timbalan exco 2012, Exco 2012, Exco 2011, Exco 2013 &  Timbalan exco 2013.  'Kesenian & Kebudayaan Jawatankuasa Kepimpinan dan Pembangunan Siswa Dewan Penginapan Pelajar, Telekom Malaysia, Universiti Utara Malaysia..Secara keseluruhannya dapatlah owner blog simpulkan bahawa setinggi manapon jawatan yang disandang akhirnya di dalam kubur juga kita ditempatkan.. Memandangkan PRU 13 sudah hampir dekat undilah pemimpin kita yang betul-betul membawa negara kita ke persana antarabangsa dengan memajukan dan memertabatkan Agama Islam sebagai Agama yang terunggul dan terindah.. 


1 Malaysia, 1 Malaysia, 1 Malaysia.. Sekian terima kasih...Publish !


0 orang melatah:

SINI BACA LAGI