Pages

Friday, April 5, 2013

I Miss You 'Dunia Sesawangku'..



Assalamualaikum wbt..



Seriously, malas nak buat entri baru ne. Al-maklumlah sudah berbulan tak hapdate. Sorry u'olls busy sikit duduk melayan assignment, tutorial, quiz, program etc. Semester akhirlah katakan.... 


Langsung tidak ada idea nak menulis. Sebenarnya banyak cerita nak tulis tapi kekangan masa begitu mencemburui ku daripada melekat dalam blog dunia sesawangku ini. Sometimes nak jelajah blog sendiri pon tak sempat inikan pula nak menjelajah blog kekawan.... 


Semester last. OMG, sekejap sangat sebab baru rasa semalam je terlibat dengan minggu orentasi. Hahaha........ 


Next day ye i update dunia sesawangku ini. Sayang kamu semua.........


Publish !

 

2 orang melatah:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Shida Radzuan said...

semester last dah..tgu jer..habiss kebabomm kat blog lak hehee

SINI BACA LAGI