Pages

Thursday, September 20, 2012

Macam Cips More


Assalamualaikum dan salam sejahtera


Mungkin ada yang perasan sejak kebelakang ini aku sudah jarang berblog. Bukan tak suka cuma sibuk dengan urusan-urusan pelajaran ditambah dengan projek-projek tahun akhir lagi. Alhamdulillah sudah hampir tiga tahun belajar dekat Universiti Utara Malaysia rasa seronok pulak. Sayang nak keluar dari kampus. Berangan-angan nak sambung master of admin dekat UUm. Hehehe :)


Mampu kau nak sambung master? 




Sekarang masih sibuk dengan assignment. Alhamdulillah setakat ini dapat dua tugasan dari pensyarah yang mana pensyarah menyuruh para pelajar buat belog. Ha buat belog? Kau mampu buat belog? Dalam hari ketawa je aku.. Oh ya belog je pon... Doakan aku ye :)


Esok sampai hari sabtu ne takdak dekat kampus dok merayap berprogram dekat Pulau Aman Pulau Pinang. Berkursus saja kerja aku. Letih sangat. Tapi yang penting esok aku nak skip semua kelas. Semoga cita-cita nak skip semua kelas menjadi kenyataan. Hahaha :)





1 orang melatah:

anif abdullah| AA said...

kursus apa kat penang? untunglaaaa jalan je keje. haha

SINI BACA LAGI