Pages

Sunday, July 22, 2012

Tahniah Kepada Mereka

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Bertemu la kita. Sebok sesangat sampai nak update entri blog pon sudah tidak mampu. Bersawang-sawang belog sesawangku ini. Muhaha... Okey back to the topic, aku sebagai owner belog dunia sesawangku ingin mengucapkan Tahniah kepada Kak Shida a.k.a gadis biru dalam penganjuran GA yang panas lagi meletop. Tak percaya lihat dekat SINI.

Sesiapa yang terlepas GA ne kuucapkan padan muka korang siapa suruh terlepas. Muhaha.. Terima kasih jugak kepada Kak Shida kerana GA dia jugak-lah follow aku bertambah-tambah. Seronok sangat sampai nak hentak muka di dinding tandas Mak Jemah sebelah rumah. Jadi sponsors topup je yang mampu. Hehehe.


Siapa yang bertuah menang untuk hadiah aku? 








Tahniah kepada mereka berdua. Kepada pemenang sila tunggu respon dari aku ye. Al-maklumlah bulan-bulan posa ne dok sebok uli-uli tepong buat biskut raya, jaga baby lagi, nak masak lagi konon


Selamat berpuasa semua.

2 orang melatah:

anif abdullah| AA said...

tahniah laa :)

Leeza Metachi said...

ahaa . Thanks peyan . huu betol ke name awk peyan ? HAHA . . :)

SINI BACA LAGI