Pages

Tuesday, June 12, 2012

Universiti Manakah Anda Akan Belajar?






Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Buka facebook a.k.a muka buku ternampak link yang begitu mencurigakan. Dengan hati yang tidak beberapa tenang aku terus menglike link tersebut. Aplikasi benggong yang ada di dalam facebook.. Hahahaha ;p



Back to the topic di universiti manakah anda akan ditempatkan untuk menyambung pengajian anda? Aku cuba aplikasi facebook yang benggong tu.. Dengan Tiba-tiba terus muncul butang batu melayu Kak Limah. Suruh like kononnya, bersabar sekejap... 



Tara.............. Universiti anda adalah :







Masok universiti UIA nak ambik bidang apa?
Nah, ini bukan pilihan hatiku... 
Cuba lagi.......





Wah, UTM bangga betol. Namun aku mencuba lagi kerana UTM bukanlah universiti pilihan yang aku inginkan.... Usaha itu perlu....








Akhirnya dapat pulak Universiti swasta.. 
Sunway university College...
MAMPU? Sorry la Mak Jenap, aku tak mampu nak masok..



Jom lah belajar balik, pada aku dok melayan aplikasi benggong ne.. Baik aku sambong belajar.. Mak cik oooiii, tengah peksa hujung tahun kot... Kupikir dapatlah melanjutkan pelajaran ke UUM tapi tak dapat pon walaupon hakikatnya aku memang tengah belajar dekat UUM.. Cuma aplikasi tu je tak mau kasi aku belajar dekat UUM.. Jom belajar, jom belajar.... Okey bai......................


Nak seribu daya tak nak seribu dalih. Manusia pandai meninggalkan nama, manusia jelek meninggalkan............ *sila buat ayat sendiri ye !

6 orang melatah:

UniMeOw said...

hehe fb dgki la 2 xmo letak yuyuem...ggrrrr

wasabi onee-san said...

UUM... Rindu dgn kehidupan bersama monyet masa d uum .. ^^

Peyan Sanstaro said...

@UniMeOw

tau xpe... penat aku dok cuba banyak2 kali.. last2 dapat IPTS.. malas dah nak buat.. HAHA ;p

Peyan Sanstaro said...

@wasabi onee-san

Wah.. Berkawan dengan monyetkah dekt UUM ne? LOL ;p

Peyan Sanstaro said...

@wasabi onee-san

Wah.. Berkawan dengan monyetkah dekt UUM ne? LOL ;p

Peyan Sanstaro said...

@wasabi onee-san

Wah.. Berkawan dengan monyetkah dekt UUM ne? LOL ;p

SINI BACA LAGI