Pages

Thursday, June 14, 2012

Pelajar Univ Sanggop Menjual Demi Wang


Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Tajuk kemain propa sangatkan? Ini bukan propa la ini memang betol-betol kenyataan. Tiada yang betol selain betol-betol.. Merepek sudah..


Back to the topic, pelajar Univ sanggop melakukan apa sahaja demi sedikit wang.. Tak caya tengok apa yang budak perempuan ne buat.. Ini bukan cubaan tapi ini memang betol-betol... Jom tengok dekat bawah tu ye !


















Bicycle on sale in UUM. RM50 (Price is negotiable). Those who interested please message me.
-UUm students-

Update :

ATTENTION: Additional accessories: Bicycle lock + Bicycle pump (additional charge of RM20)


Eh, korang tak berminat ke dengan benda ne? Murah-murah.. Masih elok kot.. Teringin nak beli tapi kalau beli nanti nak bawa balik ke kampong macam mana? Tak kan nak post laju kot.. ADUH~


Mungkin pelajar semester akhir kot yang jual basikal ne.. Aku boleh bayangkan betapa sukarnya beliau untuk membawa kembali pulang basikal ne.. Jadinya beliau terpaksa menjual dengan harga lelong.. Wooo, terbaiklah punya basikal.. Masih elok tau.. *Masih boleh dirunding lagi harga basikal tu.. 
  

Kalau kucing yang comel dan boleh bercakap sambil bersolek ne tak boleh jual.. Tak boleh cari di mana-mana... HEHEHE ;p


Don't judge the book by it cover ! Jangan menilai tajok entri blogku tanpa membaca isinya terlebih dahulu.. Harap maklum ;)

3 orang melatah:

nana kamarul said...

murah gile beskal!

Peyan Sanstaro said...

@nana kamarul

may be yang jual tu stdent sem akhir... nk post laju.. ayoo, duit lagi ... Huhhhu~

memang murah !

shida'R said...

alorr sadisnye smpai berjual2 huhuhu~

SINI BACA LAGI