Pages

Wednesday, June 13, 2012

Jaga-Jaga Dengan Toyol.






Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Pilihan toyol anda yang mana?









Nak sertainya bersama saya sila tekan sini...
Anda mungkin tak akan rugi...
HEHEHE ;)










Nak sertai jugak ke benda ne?
Tak payah la korang men-join-kan diri dengan benda ne..
HUHUHUHU ;p



Maaflah churp-churp aku tidak suka dengan kamu lagi..
Huhuhu..........




Kini aku mula jatuh cinta kepada says.com kerana says menghargai jasa baikku.. Semalam baru je promosikan link yang diberi. Sekejap je, tengok-tengok sudah naik RM2.00. Memang la korang akan gelak. Apa la baru RM2, banyak tau RM2 tu.. Simpan sikit-sikit lama-lama jadi bukit. BOLEH?

Contoh link pihak says bagi untuk diklik dan dipromosikan. Eh, korang cuba klik iklan tu dan lihat apa yang bakal terjadi.. Jangan terkejut sudah.....



Tak silap Says.com tengah memberi kepada semua pengguna hadiah harijadinya.. Korang nak tengok tak contoh hadiah yang bakal diberi kepada pengguna bertuah..





dan 




Untuk pemenang hari ke-26

Tak silap pihak Says.com hanya pilih 3 orang pemenang setiap hari selama sebulan dan setiap pemenang akan diumumkan pada pukul 6 petang. Jadi tunggu apa lagi anda jugak boleh memenanginya jugak. Hanya perlu daftar free di SINI. Benda ne akan disambungkan dengan facebook atau twitter sebab senang korang nak promosikan link yang korang dapat tu. 


Lagipon, penghantaran cek sangat cepat dah tak macam dulu. Churp-churp ada? Tak dakkan !
Sebab tu ada dah malas nak guna churp-churp tu. Orang yang femes je boleh pakai benda tu.. Aku yang macam orang kampong ne memang tak layak !


Goodbye Churp-churp and Welcome Says.com
YEAH ;)



Carilah rezeki di mana-mana sahaja janji halal mengikut syarak. Pada korang dok melayan facebook dan twitter tanpa mendapat apa-apa. Apa kata korang sertai says.com bersama saya. Sangat-sangat dialukan.. Kalau nak bekerjasama dengan saya pon boleh. Sangat-sangat dialukan. HEHE ;)

1 orang melatah:

Yumida said...

says tu dh join..churp2 je blom..nanti nk buat la...
kikiki..blh pulak camtu erk..pilih bulu betol la...
follower ke 543

SINI BACA LAGI