Pages

Monday, June 4, 2012

Cikgu Rex Bakal Menggantikan Cikgu Shida.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Korang tahu mengenai aku nak menghadapi peperiksaan akhir tahun kan ! Tidak tahu ke? Memang la korang tak tahu sebab aku bukan artis lain la kalau aku ne artis mungkin ramai paparazi duduk mengendap aku...... *Tetiba diri ini terperasan seperti ada paparazi sedang memerhatikan gerak-geriku.. HEHE


Okey fine, sudah-sudah jangan dok merepek tak tentu pasal. Back to the topic, korang perasan tak kemana hilangnya Cikgu Shida? Kenalkan... Cikgu Shida kan femus dengan vedio tiru gaya artis dekat youtube. Mesti punya korang kenal Cikgu Shida ne. Dia memang terbaik tambah-tambah dengan gaya dia yang agak sempoi. Sekarang mana  Cikgu Shida ne ye? Dulu bukan femus amius lagi. Takkan senyap je, ke Cikgu Shida sebok dok bikin album baru. Tah-tah Cikgu Shida ne dah pencen almaklum la dia kan cikgu sekolah. HEHEHE ;)



Bila aku tengah stresss dengan peperiksaan tambah-tambah hendak berdepan dengan kertas Pengurusan Kewangan II. Ya Allah, aku ne sudah la tak suka kertas yang gigih mengira-gira ne. Bagaikan jatuh ditimpa kayu balak. Oh tidak, ini tidak mungkin terjadi terhadap aku.. Pening kepala memikirkan peperiksaan kali ini. 5hb sudah mula peperiksaan untuk semester kali ini. Wah, sangat kelas kan kalau tidak ada ruang untuk berhibur. Serius semenjak mengambil Kertas Penurusan Kewangan II dekat Universiti Utara Malaysia ne, hidup aku dah macam tak tentu hala. SUSAH sangat kertas ne.. Tak dapat tidor gara-gara Kewangan..Eh, bukan kewangan tapi PAPER PENGURUSAN KEWANGAN !


Sudah tidak tahan, aku and the geng berserah je la. Sudah tidak larat nak memikirkan benda lah ne. So apa kata kita enjoy =_="





Cikgu Rex yang bakal mengantikan Cikgu Shida.
Terbaiklah kau... HUHUHU.



Apabila manusia sudah tidak dapat melakukan apa-apa kerja inilah hasilnya.
-sanstaro-

0 orang melatah:

SINI BACA LAGI