Pages

Friday, May 4, 2012

Kembali Normal

Assalamualaikum.


Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah SWT dengan berkat dan izin-Nya dapatlah saya menulis entri kali ini. Rasanya sudah dua bulan tak menulis, tak merepek dekat entri blog ne. Rasanya dah bersawang blogku ini. Memang patut pon nama blog "DUNIA sesawangku" Hahaha ;p


Taktau la nak tulis apa. Nak merepek pon dah takda bahan. 


Pelik jugak bila pertama kali bukak blog ne. Boleh pulak diorang ubah setting benda alah ne. Nak menulis entri ini pon susah. Tak macam dulu. Dah macam facebook pulak. Kembalikan ke bentuk asal. Tak faham sangat la benda baru ne. 


Banyak benda aku nak cerita ne tapi tak terkeluar pulak. Maklum la semenjak komputer riba @ lappy kesayanganku rosak habis pudar rasa cinta ingin berblog. Sekarang pon online guna lappy rumate. Haha ;)


Nak baiki takda masa pulak. Sibuk bebenor dengan aktiviti kuliah disamping aktiviti universiti. Cehwah, badget orang penting la. Hahaha ;p


Wei korang aku takde cerita la nak karang apa.. Losss sangat-sangat. Apa kata korang layanlah gambar ne. Hoho ;p





Hambik kau..

#apa tengok-tengok mau gaduh..
wekk ;p



Apabila kebohsanan inilah jadinya.
Nanti-nanti aku update cerita aku semasa tidak mengonlinekan blog ne ye..
Akan ku update segalanya. Tunggu ;)

4 orang melatah:

nohasyida safie said...

sunyi ja peyan bila ang tak update blog ni. moga cepat kembali ke bentuk asal :)

sha my heart said...

Welc0me back.
Kak sha pn xsuka jgk bl0gger.com tukar template bl0gger, dh xblh nk up date gna hp. Nk bc k0men pn xblh. Dlu ok je.

Pasal lappy tu pandai2 la ye. Nk bg pnjam lappy pn, lappy kak sha pn tgah demam.

Aktif kat u akn jd kngn manis.

- on9 via hp.

AuraFIza said...

Saya pun dekat 3 bulan jugak tak hapdet. Sekali hapdet, terus tak tau nak tulis apa. Skill menaip dah hilang dah rupanye. Huhu..

shida'R said...

eh eh bruang tu cam kenaii jer dia pndg2 hehe..

#org kate nk update ikut mood baru ikhlas ^_^

SINI BACA LAGI