Pages

Friday, March 2, 2012

Perlukan Khidmat Anda Sekarang !

Assalamualaikum.


Sekarang sibuk memanjang. 

Tugas banyak "terkejar sana, terkejar sini". 

Dengan senang hati aku telah bergelar Jawatankuasa Kepimpinan dan Pembangunan Siswa Dewan Penginapan dibawah Exco Kesenian dan Kebudayaan. Timbalan je yang mampu. Alhamdulillah, sekarang otak dah okey berbanding dengan hari pertama masok kuliah. 

Eh, bukan tu je tau. 

Banyak kot semester ne pegang jawatan. 
Antaranya : 
  1. Timbalan Exco Kesenian dan Kebudayaan Jawatankuasa Kepimpinan dan Pembangunan Siswa Dewan Penginapan Pelajar.
  2. Timbalan Presiden Kelab Koir IV UUM
  3. Ahli Jawatankuasa Kegiatan Luar Kampus.
Dan lain-lain...

Kau MAMPU? 

Aku tak  mampu kot. Ya Allah pening kepala dok menghadap mesyuarat-mesyuarat yang bakal berlangsong bila-bila masa sahaja. Hohoho =_____="


Sekarang aku baru masok semester 2, tahun +++. Terasa macam junior pulak. Hahahaha..


Kuliah dah hampir tiga minggu. Setakat ini, tugasan yang diberi oleh pensyarah agak berat, tidak seberat macam semester-semester lepas. 

  1. Temuduga syarikat untuk paper "Sumber Manusia".
  2. Temuduga syarikat untuk paper "Business Report Writing".
  3. Membina satu syarikat + "business plan" untuk paper "Keusahawanan".
  4. Membina satu syarikat untuk paper "Business Profesional and Communication".
  5. Bina blog untuk paper "Business Profesional and Communication". 
Dan lain-lain. 

Bidan oh bidan dimanakah kamu berada sekarang? Nak mintak tolong ne. Eh, siapa ada idea yang "something different" dan idea yang mantap debaboom. Korang ada idea?



Logo syarikat bagi paper "Business Report Writing".
Eh, korang rasa kalau aku letak logo dekat atas tu okey tak?
CANTIK tak?
The BOOM tak?


p/s : Benda alah tu nak kena bentang minggu depan. Insya-Allah hari Ahad kumpulan aku bentang. Ya Allah, macam mana la time cabut undi tadi kawan aku boleh terambik giliran "NO 1". Wawawawaa..
Sedih sih !



Kepada bidan-bidan, bomoh-bomoh, pawang-pawang, ustaz  dan ustazah yang ada idea terbaik punya sila serahkan idea anda di kotak @ ruang komen ye. Sangat-sangat memerlukan khidmat anda.


Kawan ramai berkongsi masalah, kawan sedikit berkongsi kasih....
 -SANSTARO-

3 orang melatah:

shida'R said...

no.1? hehe naseb badan la peyannn ngeee :D

sha my heart said...

Adei~
kesiannya. sabar ye dik.. apa yang berlaku memang ada hikmah. =)

study, study.. tak mau tak study. hehe~

out door xvtv tu mmbina diri kita =)

nohasyida safie said...

congrat peyan ! busy la ang sem ni...
chayok2. moga berjaya ya ! :)

SINI BACA LAGI