Pages

Wednesday, January 18, 2012

Kesian Ibu. Damn It

Assalamualaikum.



Sangat tidak adil. Kenapa seorang ibu diperlakukan sebegitu rupa. #Sialan sangat !












DAMN !



#Kasih sayang ibu hanya iron je..
Hadoi=_="



p/s : Kesian la spe yang bergelar ibu. #Memang tak patut diperlakukan seperti ini.
Lalalalalala....






Nota betis : Korang pernah dengar tak pasal wazzub? Korang try la klik sini. Kalau susah-susah sangat korang klik je gambar yang ada perkataan THE POWER OF "WE". Kawan aku yang cadangkan buat benda tu. Katanya senang nak buat duit. Eh, betol ke? Nampak benor nipunya. Tipu? Tak caya baca la dekat website wazzub tu. Sekian harap maklum. Jom bersama saya, kita tambah pendapatan. Cyook-cyook.

4 orang melatah:

Lily said...

hahaha, asalkan ada 'i'

peyansanstaro said...

@Lily

iLOVE boleh?
i jugakkan..
LOL=p

p/s : sian para ibu. Nampak benor mcm nk suruh ibu buat kje rumah je.. hadoi=_="

shida'R said...

hehee..biasa lah ibu yg plg kondem tp disana nnt ibu adalah yg teratas :)

CIK TOM said...

erkkkkk.......

SINI BACA LAGI