Pages

Saturday, January 14, 2012

Aku Tidak Sempurna !

Assalamualaikum.


You are perfect?

Okey, maybe you feel you're perfect. Right?

But, not me !


Inilah aku !

Bila aku susah semua orang tak ambil perduli tentang aku.
But why? Bila aku senang je diorang akan tumpang sekaki !

Dari segi luaran, aku memang nampak ceria dan suka gembira + memang susah nak bad mood. Kecuali la aku cakap terus terang yang aku ne bad mood [PERIOD]. Eh, ada ke? Tak de kot. #Lalalala.. 
[Indonesia song la pulak ]


Itulah aku. 
Seorang manusia yang tak sempurna di sini. Tapi, bila kawan-kawan susah hati mesti aku kan tolong senangkan hati mereka. Even dapat sikit pon jadilah !
 That me...


Aku memang tak suka ceritakan masalah aku sendiri dekat kawan baik + rapat gila-gila. Takut nanti teraibkan benda yang tak sepatutnyakan.. DOSA nanti dapat. Dah la dosa dah banyak buat. #Bilanaktaubat..


Sakit sendiri sembuh sendiri. Itulah aku ! 
Hanya Allah SWT iaitu Tuhanku saja yang tahu. Even keluarga kita sendiri pon, kita takleh percaya 100%. But why? Kenapa takleh percaya pada keluarga sendiri.. "Harapkan pegar, pegar makan padi". "Ibarat haruan makan anak". #Fahamkanmaksod aku ! 

 Dengar lagu raya.. Sedihnya. Tau la aku bukan ada dekat kampong. Blog ne macam nak perli aku je. Ceh #hampehtol.. 


10 minit berlalu.... Setelah rumate balik dari exam business accounting ..  
 [ Gosip la, apa lagi. Hehehe ]


TTibe je terdengar lagu #HappyChineseNewYears.
Peliknya ! Kenapa lagunya macam lagu koir yang aku persembahkan pada senior-senior aku time konvo UUm je. Hadoi =_=" #Layanjela...

Rumate bukak cerita Naruto.. Mood nak belajar dah turun. Fine.
Layan cerita kartun jap..


THAT ME. I'M NOT perfect !



Nota betis : Wish me luck ya for next paper. Maklum la mood exam sekarang ne. #Orangdahhabisexam aku baru je terhegeh-hegeh.. DO you know about jurutera software computer dekat Malaysia? Nak tau tak? Si #HAZMANHALID merupakan salah seorang jurutera yang terkenal tu. Oii, top 10 dalam Malaysia kot. Borak-borak dekat twitter je la... Hahaha. #then aku download lagu @ minus one yang dia  letak dekat blog dia tu secara haram. Wek =p [PANDAI MAIN PIANO siut !] #untungla. BTW thank ya bang. Doakan aku untuk peperiksaan yang seterusnya ye. Tak sabar menunggu 21hb. Nak balik kampong.. Yahoooooooo... Ne blog ABANG HAZMANHALID. Download je. #adakukesah.... Aku ada suruh dia buatkan minus one   "falling in love by Dato CT". Tah dia buat or tak. Tak harap sangat. Dia kan sebok dengan kerja + anak-anak lagi. Semoga bahagia dengan keluarga ye bang. #ayat-ayatcintasangat ! 
DAMN ! Okey. Stdy-stdy... 

5 orang melatah:

Alieza Dayasari said...

bila senang semua pun dtg.. berbaik. bila kita susah.. org jawab... 'tak tahu"... "ops sorry saya busy..."
semua lumrah.....
cukup memeritkan hati ini.
saja singgah.. usha entri usha iklan.. klik juga. jom singgah n menyumbang.

Hazman Halid said...

oh you are welcome to download most of the songs there. cuma lagu ciptaan saya sendiri yang tak boleh downlload free...

Hazman Halid said...

oh you are welcome to download most of the songs there. cuma lagu ciptaan saya sendiri yang tak boleh downlload free...

CIK TOM said...

biasa la manusia..bila sng je cari time ssh smua mhilangkn diri..

good luck 4 next paper!

CIK TOM said...

singgah lagi jeguk blog peyan sbb bosan arini..hik3

SINI BACA LAGI