Pages

Thursday, December 8, 2011

Sentap Hati Mak Nak Bahagian Ke-2 !



Assalamualaikum.

Tetibe je tergerak hati nak terjah kumpulan yang ada dalam facebook !

Ya Allah rupanya ada ramai orang-orang kampong aku yang tak sihat. Tak silap 2 orang masok hospital + buat pemedahan. Syukur, kedua-duanya selamat !


Terjah punya terjah, terjumpa benda dekat bawah !




SENTAP hati mak nak !




Korang MAMPU !
Klik dekat pic kalau nak tengok lagi besar !
Saja nak bagi mata korang juling !
Haha~


Dah la tengah tenson dengan pensyarah pagi tadi.
Masalah kat bawah punya pasal la.. 
Adoi=_="






Dah tak nak bagi A tapi bagi kerja banyak-banyak.
Apa kejadahnya !

p/s : Boleh ke pensyarah buat macam ne !
Sangat TAK ADIL !
Penat je la baca + datang kuliah + buat assigment = B+ je yang mampu dapat !
A- jangan nak mimpi la. Tambah-tambah A+. Jangan harap !
Nak je aku mogok tadi. [ Jahat punya perangai ! ]



Nota betis : Esok sebok jadinya tak sempat aku nak update entri. Balik-balik kelas terus tengok anak-anak ikan buat persembahan. Tari menari gitu la. Haha [ Makh hayam sangat !]


Kalau sudi follow dan klik fan page aku tu ye. Dah alang-alang tu korang klik iklan yang kat atas tu ye. Terima kasih kerana sudi membaca. Sayang korang ketat-ketat. Muahhhhh =)) 

3 orang melatah:

Niena Sofea said...

Niena singgah sini ye ..

Erm , sabar je la ye.. Nak buat macam mana kan ?

Dugaan hidup la katakan ..

Niena da klik semua iklan tu ..

Jemput singgah blog Niena & komen ye .. =)

Jangan lupa klik smua iklan Niena semula ..

UniMeOw said...

eh,,pesal ngn lec 2?na leh wat cm2...sesuke hati mkpak kucg dia je..huhu

sha my heart said...

sabar je la.. ada juga lect yg kata A utk ALLAH, B utk saya (diri lect tu la), dan C utk kamu. Stress giler la macam tu..

Sabar ye adikku.

Wah, ada anak ikan ye.. nak cari anak ikan juga ni. Lalala~

SINI BACA LAGI