Pages

Monday, December 26, 2011

Selamat Tinggal Buat Kalian.




Assalamualaikum.


Bangun-bangun terus bukak blog. 


Bukak blog Kak Shida. Wah best kot entri yang dia buat. Nak tengok sila la klik SINI.

Boom tak?

Korang dah ada GOOGLE +?

Add aku ye !


Kalau tak de aku cadangkan korang klik SINI. Tutorial yang diberi memang mudah untuk kita faham. Aku buat sekali je terus menjadi. Alhamdulillah, Thnk kepada tuan empunya blog. Follow dan add orang yang bagi tutorial tu ye. Hehe.


Aku kesian tengok blog Kak Sha kena hack. Tengok sini kalau tak caya. So, you all kena la hati-hati tau. Dulu blog DUNIA sesawangku pon pernah kena hack. Gila babun. Takut sangat time tu. Akhirnya berjaya juga membuka blog setelah berborak-borak dengan hacker tu.[ayat punya ayat, terus cair hacker tu]. POWER tak aku. Lalalala. Nasihat aku sila la letak kata laluan yang power-power ye. POWER like me. Super Power. [merepek sudah].


Akhir kata.






Nota betis : Doakan aku ye. Tolong add aku dalam GOOGLE + [ sempat lagi promte ]. Jumpa you all lepas exam ye. 

8 orang melatah:

atie zakaria said...

GOOD LUCK !!!

shida'R said...

eh kpe pgil sha kakak? dia bkn laki ke?? huhuh...

goodluck peyan ^_^

sha my heart said...

kak sha dah agak lama ada google + tu tapi belum buat badge lagi.. masih blur2 tapi ada juga la kawan kat sana, cuma malas nak aktif lagi..

pasal kena hack tu, malam tadi tak pernah2 kak sha rasa geram pada hacker sebab kak sha jenis cool je. blog kena hack pun cool je rasa nak gelak pula. tapi malam tadi dah sampai tahap kesabaran, memang kena sound la si hacker tu. kalau nak tau, tengok kat wall profil fb kak sha.

Bui Junaidi said...

blog sha kena hack..adusss,takutlah mcm ni..huhu

Azhafizah[フィザ] said...

best tuto shida ni ^_^

Anif Abdullah| AA said...

banyak ko punyer super power.. haha
gud luck exam jahh :)

محمد رازيق said...

ghud luck exam bro. salam kenal. free2 jmput singgah blog.

محمد رازيق said...

ghud luck exam bro. salam kenal. free2 jmput singgah blog.

SINI BACA LAGI