Pages

Friday, December 16, 2011

Perdulikah Kita !

Assalamualaikum.




Perdulikah kita sebagai orang-orang Islam.




Kenapa ye?


Korang tengok benda dekat bawah tu.



PUSAT ISLAM UUM dengan hormatnya menjemput semua warga kampus ke :


Perdulikah kita?
Yap aku memang perduli bab-bab ne !
Serius, banyak kot orang-orang melayu yang dah termurtad !
Kenapa tak caya !




Sila pastikan senarai kehadiran dicatat bagi mendapatkan mata PBU (staf) dan SIRA (pelajar).
Sebarang pertanyaan, sila hubungi talian 9285837 (Puan Siti)/9285808 (Cik Dakina).


Nak pergi tapi....




KELAS ada la. Takkan nak ponteng kot.

Kita perlu utamakan benda yang penting kan.

Tapi ceramah ne pon penting gak. Insya-Allah kalau ada masa terluang aku akan datang !

Nota betis : Kepada sesiapa yang berminat sila la hadirkan diri anda ye. Sesiapa yang berada disekitar UUm pon boleh join gak. Kepada pelajar yang takde kelas time tu boleh la datang sekali ye. Jangan bikin taik mata sudah la. Majlis ilmu ne !

Kalau sudi follow dan klik fan page aku tu ye. Dah alang-alang tu korang klik iklan yang kat atas tu ye. Terima kasih kerana sudi membaca. Sayang korang ketat-ketat. Muahhhhh =))

0 orang melatah:

SINI BACA LAGI