Pages

Saturday, December 17, 2011

Dikeji Dihina Dihentam !

Assalamualaikum..


Okey entri kali ini agak kemaluan sikit..
Hehehehe..


Sesuai untuk kaum-kaum hawa..

Tapi...

Kaum adam pon diwajibkan.. WAJIB !

Diharuskan tahu sedikit sebanyak benda alah ne.

Benda apa ye?

Cer korang tengok gambar yang ada dekat bawah tu?
Benda apa tu ye?


Kalau kaum adam tengok benda tu mesti diorang gelak and so on. Is it funny !







Benda apa ne?
Kaum hawa mesti tau kan benda ne?




Inilah tuala pakai buang bagi kaum hawa yang mengalami datang bulan..

Gila kot. 

Hello aku lelaki okey ! 


Fine memandangkan aku dah cukup umur, jadi aku ambil sahaja risiko ini untuk "PROJEK PENGURUSAN PEMASARAN". Eh, apa yang nak malu. Kita ne pelajar okey, bukan pengedar dadah !

ADA AKU KESAH !

Memandangkan pensyarah suruh jual benda alah ne. Yes, aku mengaku bahawasanya benda ne aku taktau apa-apa langsong. Yang tau pon benda tu digunakan ketika kaum-kaum hawa datang bulan. Tu je.. Ada la sikit pengetahuan daripada takde. KAN !


Sebenarnya bukan projek aku tu. Untuk pengetahuan anda semua. Ini projek kawan aku punya da. Aku hanya bantu dia promosi je. Adoi=_="

Langkah pertama aku. Dengan senang hati, aku buat la promosi dekat facebook. Eh, DUNIA sesawangku tak malu ke dok promosi benda alah ne. So what ada aku kesah? Nak malu apa kan? Kita bukan jual benda haram pon dan PERLU KE MALU. Hello, kalau dah pensyarah suruh jual  so kita juallah. 

Nak markah tambahan kot. [KAWAN aku punya la]

Aku dah jelaskan tadi mengenai benda alah ne. Aku hanya tolong kawan buat promosi je. Lagipon aku kesian dekat kawan aku. Takot dia gagal kot untuk paper marketing. Kalau korang berada ditempat aku la. APA YANG KORANG AKAN BUAT sedangkan ANDA MAMPU MENOLONGNYA?

Aku takkesah sangat kalau diorang nak kutuk aku ke. Ceh boleh ke laut la korang tu. Cakap tak serupa bikin. Nak diceritakan, semasa aku post dalam facebook mengenai benda ne, ada la budak-budak perempuan datang saja-saja dok menyemak. So aku pon layan la komen-komen diorang. Tapi...


KENAPA kau saja-saja nak menjatuhkan perniagaan orang ha?. Fine, memang aku tak tahu apa-apa tentang benda ne. Tapi bila dah dok komen benda yang boleh menyebabkan seseorang itu down maka berdown-downlah aku. Tapi aku bukan jenis yang cepat mengalah. Aku cool je. Ala macam iklan gula-gula mentos tu. COOL kan. Merepak sudah !

Amboi KAK JAH, janganlah macam ne, saya hanya buat promosi untuk membantu kawan saya sahaja. Lagipon kami bukan nak untung wang ringgit pon. Kami hanya nak markah yang dapat menyumbangkan kelulusan paper marketing je. Sumpah tiada motif lain. OKEY !

Bagi aku la, masa perempuan tu komen, rasanya dia takpuas hati la tentang tuala wanita tu. Sal apa? Hanya dia je yang tau. Macam-macam dia cakap. Pakai benda ne boleh kena kanser la, itu la ini lah.. WTH~

TTibe kawan aku datang menyebok. Dengan tegasnya menyatakan. Maaf kalau tak pernah cuba benda alah ne, jangan nak komen lebih-lebih. Saya[kawan] memang selalu guna benda alah ne. Benda ne baik untuk U... Apa tak? Aku pon lupa !

Alhamdulillah, ada jugak budak perempuan backup aku. [ Terasa bangga pulak ]..


Akhirnya ada jugak yang sudi membeli. Wah, terharu ! [sadis sungguh kena kutuk dengan senior-senior] Menggong sudah !

Nota betis : Thank kepada para pembeli !
"Don't judge the book by this cover" and "even you are google don't mean you know everything".. Maaf Datin GOOGLE, aku terpaksa menyatakannya. Datin terpaksa menerima hakikat itu. Takmau sedih-sedih tau. Nanti saya bagi choki-choki. Hehe=))



p/s : promosi rm6 sudah habis. Kalau nak, korang cari la dekat kedai runcit yang berdekatan. Harap maklum !

1 orang melatah:

Alieza Dayasari said...

singgah sini.. usha iklan sekali....
ada churp2 ea..
sama2 klik....
terima kasih..

SINI BACA LAGI