Pages

Sunday, December 4, 2011

Dapat Surat Cinta.



Assalamualaikum.


Kali kedua dapat surat cinta.
Korang ada? MAMPU?



Nak baca surat cinta kali pertama aku terima sila klik SINI.
Macam mana best tak surat cinta tu. Ada sebarang pendapat? Sila luahkan di ruang komen yang telah saya sediakan. Kerjasama anda amatlah dihargai !



Sangat terharu !
Terima kasih kerana sudi memberikannya kepada aku !
DAMN !



Korang nak tau isi surat cinta tersebut apa?
Tengok dekat bawah tu ya !







Dear students,

Please be informed that our 5th meeting scheduled tomorrow 4 December 2011 has to be postphoned to 11 December 2011. I have something else to attend-my apology. I have not met these students : Goh Shu Fong, Noor Farahin Mansor, Suffiyan Satar, Lokmanulhakim, Zulfadli and Safwan Yusof (I'm eager to know where they have been all this while).

Please bring along your log book on our meeting 11 December 2011.

Here's an assignment for you which is due for submission on 18 December 2011, should type using Times New Roman, fontsize 12, double-spaced and should not exceed 10 pages. Just select one Prime Minister that you like most from the Late Tunku till the present day PM : Dato' Sri Najib TAR and why do you like him so much describing their outstanding character.

Hope to see you all on 11 December 2011(with the log book and don't tell me you do not have one).


Alhamdulillah, selamat pensyarah just hantar melalui student mail sahaja. Kalau pensyarah hantar  dekat rumah aku.. Ayoo, membebel la mak aku. Choyy.



Untuk permasalah ini. Aku sudah balas surat cinta tersebut. Haha~~

Aku ada sebab la kenapa aku tak dapat hadir ke kelas. Korang ingat aku ne seorang pelajar yang MALAS ke? Helloooo. Anda silap orang la. Haha.


Nota betis : Bukan aku dah maklumkan ke kepada pensyarah kenapa aku tak dapat hadir. Ayooo. Ne mesti pensyarah tu lupa. Choyy.. Terjejas tau imej aku sebagai pelajar yang rajin ke kelas. Hehe...

14 orang melatah:

Mira Adzlia said...

huhu..hengat srt cinta btol2..haha

UniMeOw said...

surat cinta yg begitu indah sekali!
tahniah yer..haha

Lia Irdelia said...

cait..
indah sungguh bait2 kata ini..

hhahaa..

nohasyida said...

klasss ko peyan..
ko dah femes satu klass ob td...^^
hehehe-peace-

Nabiel said...

hehehe..ingatkan dapt surat saman tadi~=)


p/s:jum tlg komen dan like entry nie GADGET IMPIAN SAYA

shida'R said...

hehe..peyan sila berjumpa dgn sya!






-pensyarah baik hati-

^_^

sha my heart said...

wah, pensyarah abgis surat cinta you. haha~


P/s: Adoi~ tak sukanya, dah tinggalkan komen hari tu.. masuk spam lagi ke Peyan?

jom meriahkan vlog si ijam, bila lagi kan.. hihi~
: segment vlog ijam

peyansanstaro said...

@Mira Adzlia

amboi igt surat cinta ke?
haha=))

peyansanstaro said...

@UniMeOw

sama2..
indah sangat !
senggal pon ada !

peyansanstaro said...

@Lia Irdelia

ayoooo.. sangat cantik kan !

peyansanstaro said...

@nohasyida

segan la pulak nak masok kelas lect tu..
adoi=_="

p/s : femos la pulak dah.. choyy

peyansanstaro said...

@Nabiel

dah dapat dah satu..
hehee=p

peyansanstaro said...

@shida'R

nanti saya jumpa pensyarah ye..

p/s : anda memang pensyarah yang baik hati.. hehe=))

peyansanstaro said...

@sha my heart

Tula diberi surat cintak.. Haha


p/s : dah check xde pon dalam spam..
ghaib kot.. hehe=))

dah join pon then saya tag kak sha balik.. Hehe=b

SINI BACA LAGI