Pages

Saturday, December 3, 2011

Anda Tentukan Sendiri?

Assalamualaikum.




Aku suka lagu diorang ne.
Rasanya salah seorang ahli kumpulan dah keluar la..
Pasal apa ye?

p/s : 20 lagu aku download semalam. Gila babun !




Korang mampu tak jadi seperti mereka?
Siapa? WESTLIFE la..

Mereka memang terbaik !







Comelnya kucing ne..
Pandai la dia menjahit pakaian.
Kalau ada jumpa kucing ne la..
Aku sorok dah dekat rumah.
Miahahahha..







Ya, Allah. Apa kena la dengan kawan-kawan aku ne..
Choyy =_=".

Good job you all..
Well done !
BTW, sebagai juri saya bagi 3 bintang je
 sebab masa korang menari tu, bulu kaki nampak kot.
OMG, bulu kaki serabai. Cop.. Jambang + Misai pon still ada.
Sory sangat-sangat 3 bintang cukup kot untuk you guys. Hehe.



Nota betis : Sory ye. Aku ada meeting ne. Dah takde idea sangat ne. Layan je la entri yang tah apa-apa ne ye. Haha~


Kalau sudi follow dan klik fan page aku tu ye. Dah alang-alang tu korang klik iklan yang kat atas tu ye. Terima kasih kerana sudi membaca. Sayang korang ketat-ketat. Muahhhhh =))

1 orang melatah:

Nabiel said...

huhu..
westlife mmg best la!hehehe..
ehh..ade yg dh tkluar yea?rase mcm dh 2org kluar..


p/s:jum tlg komen dan like entry nie GADGET IMPIAN SAYA

SINI BACA LAGI