Pages

Monday, December 12, 2011

Almahdulillah.. Beban Sudah Kurang !

Assalamualaikum.

Lama tak update blog. Rindu la pulak !
Miahaha..


Sebok bebenor la wei.

Hari-hari beraktiviti.


Sekarang dah habis program yang dirancang !


Oh tidak, sekarang minggu add/drop subjek untuk semester hadapan !
Damn !

I hate add/drop week.

Oii, penat kot tunggu punya lama, berjam-jam, sambil ponteng-ponteng kelas la. You all MAMPU ponteng kelas. Tak MAMPU kan?

Sebab tu la aku cakap minggu add/drop memang menyeksakan pelajar. Hadoi=_="


Beban dah kurang. Alhamdulillah sangat-sangat.

Hari Jumaat minggu lepas kena handle dua program. Waduh-waduh, penat seh.
Sudah mau pitam. 

  1. Biro Promosi - Program Interaksi Senior Junior [ Explorece getu ]
  2. Biro Persembahan-Grand Dinner Fasi [ Nari-nari bagai. Agogo sangat ! ]

Okey full stop. Layan je la gambar yang diambil dekat bawah tu !



Interaksi Senior Junior !






Dinner Fasi Dpp TM ! 


Thank You all kerana sudi memeriahkan grand Dinner Fasi !



DIVA dpp TM.
Oppp, DIVA ke?



DIVA sebenar dpp TM.
You all ada?
MAMP0 !





Nota betis : Thank ya MAKCIK kerana sudi[curik sebenarnya] menyerahkan gambar-gambar di atas... Minggu add/drop sekarang ne. So takde mood nak berblog. Hoho~

Kalau sudi follow dan klik fan page aku tu ye. Dah alang-alang tu korang klik iklan yang kat atas tu ye. Terima kasih kerana sudi membaca. Sayang korang ketat-ketat. Muahhhhh =))

3 orang melatah:

nohasyida said...

owhhh...class ko peyan copy n paste gmbaq aq no....
xpa2 aq ada lagi bnyak gmbaq..nak ?

mampu ~~ haha

peyansanstaro said...

@nohasyida

I tak MAMPU you all..

p/s : hanya MAMOU copy + paste gambar je.. Gambar.. Nak2.. Hahha

plz upload dlm FB.. OKEY !

sha my heart said...

alo kesiannya dia..

time busy tak berani nk tegur, garang giler. :P

SINI BACA LAGI