Pages

Sunday, November 6, 2011

Sekalung Tahniah 40 Orang Berjaya Ke IPTA.


 بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
Salam Aidil Adha Dan Selamat Menjalani Ibadah Korban 





Ku abadikan kenangan ini..


Tahniah diucapkan kepada pelajar-pelajar STPM 2009 yang telah berjaya mendapat tempat ke IPTA sesi 2010. Keputusan semakan boleh dibuat mulai hari ini 18 Jun 2010. Seramai 40 orang atau 40% pelajar yang telah berjaya melanjutkan pengajian mengikut kursus masing-masing. Berikut adalah analisa mengikut kelas :

6A Perakaunan - 3 orang
6A P.Perniagaan - 12 orang
6A Ekonomi - 10 orang
6A Geografi - 5 orang
6A PSV - 3 orang
6A Sastera - 7 orang

Diharapkan dengan keputusan ini akan menaikkan semangat pelajar KPPU sekarang untuk berusaha dengan lebih gigih bagi mencapai matlamat masing-masing.


6A Perakaunan.
1. Azmil bin Samad
(UMS- Ekonomi Kewangan Antarabangsa)
2. Muhammad Ridzuan
(UMS-Perbankan Antarabangsa)
3.Noor Hidayah Mohd Azimi
(UMS-Kewangan Islam)

6A P.Perniagaan.
4.Ainur Shuhada Muhd Hissam
(UNIMAS- Kajian Antarabangsa)
5. Hasinah Abdul Rahman
(UUM-P.Perniagaan)
6.Hanisah Amiruddin
(UUM-P.Perniagaan)
7.Iylia Syamim Abu Bakar
(UITM-P.Perniagaan)
8. Ilamaaran a/l Balakrisnen
(UNIMAS-Kajian Antarabangsa)
9.Norhaslina Roslan
(UMT - Ekonomi Sumber Alam)
10.Nooriffah Hassim
( UM- P.Perniagaan)
11.Nur Aishah Hussin Khan
(UUM - P.Perniagaan)
12. Mohamad Nazrul Suhaimi
(UPSI- B.Melayu)
13.Mohd Suffiyan Satar
(UUM-P.Perniagaan)
14. Raimi Raihan Ramli
(UIA- P.Perniagaan)
15. Siti Salwa Hassan
(UPSI- Pend.Moral)

6A Ekonomi.
16. Halimatun Saadiah Zakaria
(UPSI -Pend. Moral)
17. Mohamad Azha Abd Wahid
(USM- Pendidikan:Sejarah)
18. Mazidah Bee Zainal
( UM- Ekonomi)
19. Noorhidayahtulanis Ismail
(UMS-Ekonomi Sumber Manusia)
20. Norhazaini Mohd Noor
(UNIMAS- Kajian Politik &Pemerintah)
21. Nur Adila Nadia Ramli
(UUM-Ekonomi)
22.Nurul Asikin Idrus
(UPM-Ekonomi)
23.Nurul Suhaila Baskani
(UMS-Ekon. Sumber Manusia)
24. Nur Syaza Husna Mohd Noor
(UMS-Ekon.Sumber Manusia)
25. Suhaina Dzainal Abidin
(UTHM- Pengurusan Teknologi)

6A Geografi.
26.Mohamad Firdaus Ismail
(UMP - Pengurusan Projek)
27. Noorasikin Mohd Shah
(UPSI-Sejarah)
28. Farazatul Amira Ramli
(UPSI- Pend.Moral)
29.Rafida Azhar
(UUM-Teknologi Maklumat)
30. Rafiza Azhar
(UUM-Teknologi Maklumat)

6A PSV.
31. Hasnan Firdaus Rosli
(UUM - Komunikasi)
32. Norhayati Izahar
(UNIMAS-Seni Reka)
33. Norhayati Md Noor
(UNIMAS-Seni Halus)

6A Sastera.
34. Hashimah Ayob
(UPSI- B.Melayu)
35. Noor Hafiza Rahim
(UNIMAS-Kajian Khidmat Sosial)
36. Nuraidil Husna Abdul Razak
(UKM- Sastera)
37. Nurul Izati Abdul Hamid
(UPM- Sastera Melayu)
38.Rabiatul Adawyah Mohd Nasir
(UM- Kaunseling)
39. Shahrul Nizam Mat Radzi
(UNIMAS-Peranc&Pengurusan Pembangunan)
40.Siti Zaharah Saidin
(UITM- Pengurusan Pelancongan)

Tahniah buat kawan-kawanku yang dapat sambung belajar ye.. 

Eh, kalau tak silap aku la, 40 orang dapat IPTA dan ada sebahagian lagi yang pergi sambung belajar dekat IPTS. Kepada kawan-kawan yang tak dapat IPTA don't worry la. IPTS kan banyak dekat Malaysia ne. 

Cemburu gila dekat saudara aku yang dapat sambung belajar dekat Japon tu. Tak lupa kepada kawan-kawan yang belajar dekat Mesir dan Rusia. Kelas kau JAH !

Aku bekas pelajar 6A Perniagaan. Kalau nak ikutkan kelas aku ne la yang paling bising dekat sekolah SMKAI. Dah jadi target cikgu-cikgu kot. Budak-budaknya hperaktif. Almaklum la, yang pegang jawatan tertinggi diantara pelajar berada dalam kelas tu kot. Haha~~

Kelas kami jugak la yang paling banyak menyumbang jasa dan tenaga untuk mengharumkan nama sekolah. Tak kira dalam sekolah, Peringkat Daerah, Negeri mahupon Kebangsaan. Korang ada? MAMPU?

Okey sekarang aku dah sambung belajar dekat IPTA@uum. Korang perasan tak? Kebanyakkan kawan-kawan aku dapat sambung belajar dekat UUm. Berkampong la kami dekat sana. Haha~ Malas nak certa lebih-lebih nanti ada gak yang kata aku ne OVER. Ayoo..

Nota betis : Okey. Selamat Berhujung Minggu. 6/11/2011 <-- Tak dapat beraya kerna hujan turun dengan lebatnya.. Huhu~


Kalau suka boleh la follow dan like fan page saya tu okey.. Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membaca... Sayang korang ketat-ketat.. Muahahaha =)

0 orang melatah:

SINI BACA LAGI