Pages

Saturday, November 12, 2011

Segmen Klik Churp Churp Sampai Cash Out.

Assalamualaikum.

Hari ini mod berblogging aku tinggi bergunung.

Jalan-jalan terjumpa 1 blog. Terjah-terjah, tuan punya blog buat segmen. Eh, ada jugak ye segmen macam ne. Oh, ya memandangkan aku pon dah join churp-churp jadi aku ambik peluang ne untuk mengejoinkan diri ini. Poyo je. Haha~~


Klik SINI untuk turut serta.

Klik iklan.
  1. Buddyz™ Bonus
Susah-susah korang klik je la yang ada gambar dekat atas tu. Terima Kasih ye. Hehe~




15 orang melatah:

rebellion said...

aku bukan nak komen la sangat kan, tapi better kalo nak buat cam ni pun, takyah letak tanda klik iklan "1. No satu" cam tu, atleast tulis la ayat yang betul skit dan paling kurang betul2 bro promote untuk iklan tu bukan sekadar main2 klik.

peyansanstaro said...

@rebellion

Tq2 atas komen tersebut.
Nanti akan ku perbaiki..
Xnak gado2 tau.. Hehe =)

1 more ting ko tolong klik iklan aku tuu ye.. Hahaahahaaha =PPP

❀ ERAH ❀ said...

datang dari segmen yg sama...
klik churp2 dia...
jom singgah blog erah..

THANKZ & SALAM KENAL yer....◕ ‿ ◕

peyansanstaro said...

@❀ ERAH ❀

okey2..
nanti i terjah blog u..
nice tu meet u..
hehee =))

SpidermanHere said...

Hello hello, Lina datang blog ni dan dah click CHURP-CHURP anda. Kalau ada masa, click Lina punya balik ye : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html .

peyansanstaro said...

@SpidermanHere

OTW klik.. Hehe =))

kinah said...

dri segmen yg sama... mai la ke blog sy sambil klik2

http://kinahnazari.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

aRa ❤ aFiq™ said...

singgah dr segmen sama n klik2 iklan cni.. jum klik ara pnye gak:)

ABS :) said...

Hii . saya dah klik awk punyaa dah . klik saya punya balik ye . dekat bahagian sidebar - hotstuff . thanks you .

husnazahidi said...

salam kenal..klik churp2 cni..
visit mine..^^

http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

Isha Kun said...

Isha dh klik iklan awk , klik Isha punye jugak ye :)

http://official-isha.blogspot.com/2011/12/segmen-click-churp-churp-sampai-cashout.html

miSpYeja said...

dari segmen yg sama..klik awk!!!
jom klik mine

http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com/2011/12/segmen-klik-churpchurp-sampat-dapat.html

❀ ERAH ❀ said...

datang dari segmen sama...nak klik semua iklan...kalau sudi klik la iklan erah jugak eh..tengah boring ni...lama dah tak singgah...hehehe

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/11/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

sweety_nur said...

klik2....jgn lupa klik y saya plak..

http://secebisnurkilan.blogspot.com/2011/12/segmen-klik-churp-churp-sampai-cash-out.html

Puteri Auni Kamaruzzaman said...

Done . Click mine . http://puteri-auni.blogspot.com/2011/12/klik-sampai-berjaya-cashout_975.html

SINI BACA LAGI