Pages

Monday, November 21, 2011

Ringkas, Padat Dan Memenatkan

Assalamualaikum.


Apa yang padat?



Korang tengok kat bawah tu. Cer tengok ada apa?














Padatkan.
Kalau korang pandai. Yang mana satu kaki aku?
Cer teka. Cepat.




Eh, apa yang ringkasnya?






Entri ini memang ringkas sebab wifi kat kampus aku ne dah terok. Line macam siput sedot. Walaupon anda guna BEROK. Hasilnya sangat mengecewakan. Damn.





Amboi, apa yang memenatkan ne?






Last-last minit dapat assignment. STRESS giler-giler ne..
Tambah-tambah pndrve kena virus. HAMPEH tol !






Nak hilangkan stress aku layan ne...


Hilang stress aku.. 
Cantikkan !





p/s : Akibat line yang terok, aku tak mampu nak buat homework malam ne. Sory ye teman-teman.


Nota betis : Sekarang FB dah bahaya. Stress aku. TTibe je pndrve aku kena virus jahanam. Habis assignment dalam tu. Selamat buat backup. Kalau tak. Kena tolak markah la wei. Dah la due date dah dekat.. Minggu ne kot. Kepada tuan-tuan, puan-puan yang ada FB hati-hati ya. Sekian !


Kalau sudi follow dan klik fan page aku tu ye. Dah alang-alang tu korang klik iklan yang kat atas tu ye. Terima kasih kerana sudi membaca. Sayang korang ketat-ketat. Muahhhhh =)) 

3 orang melatah:

SINI BACA LAGI