Pages

Wednesday, November 16, 2011

Alamak Teruknya Aku !

Assalamualaikum.


Peperiksaan datang lagi. Hadoi


Bersiap sediakah AKU !



En. G bagi pinjam.
Exam bila?




Lex lu.. Lambat lagi la. Hehe~~
 Sempat lagi la kalau nak baca buku..
MAMPU?




Malam-malam teringat pasal exam !
Taklalu nak tidor..
Hoho~~




no lar exam esok pagi..
Mula pukol 8 pagi.
Alamak.. Mati la aku.
Tak habis baca lagi ne.





Terbayang-bayang bila nak habis exam.
Hoho~

Ttibe je suka exam. Adoi.
Dah la tak habis baca lagi ne..

So aku esok menggunakan konsep keredhaan je la..



Nota betis : Jangan tiru macam aku ye, wahai kawan-kawan. Dah nak exam baru terhegeh-hegeh nak baca buku. Ne la akibatnya. Terpaksa TerOVER Night.. BTW doakan aku semoga aku boleh jawap semua soalan ye !

Kalau sudi follow dan klik fan page aku tu ye. Dah alang-alang tu korang klik iklan yang kat atas tu ye. Terima kasih kerana sudi membaca. Sayang korang ketat-ketat. Muahhhhh =))

10 orang melatah:

atie zakaria said...

Good Luck... study smart.. agak2 x smpt bc habis, rebus je buku2 or note then minum airnya.. konfirm blh jwb.. hahahaha..

Anis Anisa said...

study2

shida'R said...

GudLuck peyan ..chaiiyookk!!

sha my heart said...

good luck ye.

P/s: ko ni dik, dah la kak sha sedih dengan blog setting lari, ko cakap pula komen-komenku tak ada sedangkan masuk dalam kotak spam.

serius blog aku teruk, sedihnya

peyansanstaro said...

@atie zakaria

Tq.. rebus? Aku rebus kau minum..
NAK?

peyansanstaro said...

@Anis Anisa

Jom2..

peyansanstaro said...

@shida'R

Thnk kak shida..
doakan ye.. hehe=))

peyansanstaro said...

@sha my heart

Thank ya kak sha..
Betol la.. time kak sha srh cek tgok kmen tu mmg xdak.. even dalm spam pon.. mgkin lmbat sikit kot.. smlm cek skali lagi baru ada.. blog pon dah gelong.. hack bnyak skrng ne + cik-cik anon yang xdiiktiraf.. Adoi=_=""

Anif Abdullah| AA said...

exam ape jahh?? huhu
gud luck ^^

peyansanstaro said...

@Anif Abdullah| AA

bnyak la exam.. mcm2..
dah xlarat kot.. huhuh~~
BTW thnk ya.. =))

SINI BACA LAGI